Gastouder gezocht (Gouda)

klantgegevens

Klant woont Gouda, postcodegebied 2806.

kindgegevens

kind 1
Geslacht: meisje
Geboortedatum: 07-05-2013
Type opvang: BSO

Gewenste flexibele uren: 6 uur

Totaal aantal opvanguren per week: 6 uur

 

kind 2
Geslacht: meisje
Geboortedatum: 23-05-2011
Type opvang: BSO

Gewenste flexibele uren: 6 uur

Totaal aantal opvanguren per week: 6 uur

gewenste ingangsdatum, bijzonderheden en opvanglocatie

Gewenste ingangsdatum

01-09-2018

Opmerkingen of bijzonderheden

 

Wij zoeken per 1 september een flexibele gastouder voor onze twee dochtertjes van 5 en 7 jaar oud. Vanwege mijn werk in de zorg en de daarbij behorende wisselende diensten zoek ik een gastouder die flexibel is en in ieder geval in de middaguren beschikbaar is van maandag tot woensdag. Mijn rooster is ruim een maand van tevoren bekend. De maandag staat vast omdat ik een opleiding volg en dus elke maandag naar school ga tot half 5.

Het gaat voornamelijk om naschoolse opvang. Mijn dochters zitten op de Prinses Juliana school in Gouda en zijn op ma, di en do om 14:45 uit. Op woe en vrij om 12 uur. Mijn man is rond 16:30 klaar met werken. Vanwege het ophalen van school is het handig dat de gastouder in de buurt van school woont of beschikt over een auto of fiets met zitje.

Vanwege de onregelmatigheid van mijn werk heb ik al veel moeten wisselen van gastouder. Ik zoek nu echt iemand voor vast, die kan blijven oppassen tot ze zelfstandig genoeg zijn. En ook niet op den duur op zoek is naar meerdere oppas kindjes aangezien dit lastig te combineren valt met mijn onregelmatige werkdagen. Oppassen kan bij mij thuis of bij de gastouder thuis. Wij wonen op loopafstand van school.

Bent u een flexibele gastouder die nog plek heeft bij u thuis, of kunt u uw andere oppaskindjes combineren met mijn oppasvraag, reageer dan gauw!

Opvanglocatie

bij de ouder thuis, of bij de gastouder thuis

 

Kom en sluit je aan bij ons!

Interesse? Schrijf je in! of neem eerst contact met ons op.