Intervisie bijeenkomst

 

Datum: maandag 6 januari 2020
Tijd: van 20:00 uur tot 22:00 uur
Kosten: geen
Inschrijven via: Take Care

Locatie: Gastouderservice Take Care
Adres: Hertenlaan 8
Plaats: Wageningen

Wat is Intervisie:

Intervisie is een georganiseerd gesprek tussen mensen die werkzaam of in opleiding zijn in hetzelfde vakgebied. Onderwerp van gesprek zijn de verrichte werkzaamheden en de daaraan gerelateerde problemen, oogmerk is dat de deskundigheid van de betrokkenen wordt vergroot en de kwaliteit van het werk verbetert.

Gastouderservice Take care vindt het belangrijk dat gastouders in contact komen / blijven met collega gastouders en op die manier hun deskundigheid doorlopend kunnen verbeteren.

In ons trainingscentrum Het Houten Hert bieden wij elke eerste maandag van de maand intervisie bijeenkomsten aan voor gastouders. We starten om 20:00 uur en beëindigen de intervisie om uiterlijk 22:00 uur. Tijdens de intervisie kun je als gastouder bespreekpunten of casussen aandragen waar je in de praktijk tegenaan loopt of bent gelopen. Naast het feit dat het een fijne manier is van kennisbevordering is het ook een goede manier om contact te krijgen en / of onderhouden met collega gastouders.

De Intervisie bijeenkomsten zijn kosteloos bij te wonen. Opgeven voor de intervisie bijeenkomst is niet nodig. Heb je een casus of bespreekpunt welke je graag op de agenda wilt zetten? Laat het dan van te voren even weten zodat wij dit punt kunnen voorbereiden.