Acties

 

scoor hier uw actiecode!

Op dit moment hebben wij de twee acties voor (nieuwe) klanten.

 

Actie vanaf 1 kind


De Knotsgekke Actie:

Voor iedere nieuwe inschrijving met eigen gastouder bedragen de bureaukosten NU 25 euro (bruto) per kind, gedurende de gehele looptijd van de opvang.


De actiecode voor deze actie is: 

KnotsgekkeActie2020

 

 

 

Actie vanaf 2 kinderen

 

20in2020 Actie

Voor iedere nieuwe inschrijving met eigen gastouder bedragen de bureaukosten NU 20 euro (bruto) per kind, gedurende het gehele jaar 2020. *

 

NU TIJDELIJK MET CADEAUKAART VOOR DE GASTOUDER!!

 

De actiecode voor deze actie is:
20in2020actie

 

* De actie is alleen geldig bij inschrijving van minimaal twee kinderen. Dit kan een gezin zijn met 2 of meer kinderen met een eigen gastouder of meerdere gezinnen met 1 kind bij met een eigen gastouder.

Let op! De inschrijving(en) moeten plaatsvinden voor het kennismakingsgesprek wat Gastouderservice Take Care met uw gastouder heeft. Aanmeldingen na deze datum komen niet in aanmerking voor deze actie.

De actie is geldig voor de gehele looptijd en alleen geldig bij een vast contract en bij opvang bij de gastouder aan huis. Tijdelijke contracten zijn uitgesloten van deze actie. Na 2020 stijgen de bureaukosten (automatisch) per jaar met 1 euro. In 2021 worden de bureaukosten 21 euro, in 2022 worden de bureaukosten 22 euro, enz.

Bij wijziging van de (gezins)samenstelling komt de 20in2020 Actie te vervallen en gelden de reguliere bureaukosten.

 

De acties zijn geldig na het lanceren van de actiecodes (01-01-2020), geldig voor nieuwe klanten en geldig voor de gehele looptijd en alleen geldig bij een vast contract. Tijdelijke contracten zijn uitgesloten van deze acties.

 

Deze bovenstaande actiecodes kunt u gebruiken wanneer u zich bij ons inschrijft en zijn geldig van 1 januari 2020 tot en met 31 januari 2020.

 

Inschrijven

Inschrijven kan via inschrijven