gastouderopvang

 

Geschikte gastouderopvang voor uw kind(eren) begint hier!

Direct na inschrijving bij Gastouderservice Take Care, gaan wij namelijk op zoek naar de meest geschikte gastouder. Uiteraard focussen wij ons daarbij op de opvang zoals u die wilt. We houden rekening met de locatiewens, maar ook met de aanwezigheid van andere kinderen of bijvoorbeeld beschikbare faciliteiten.

 

gastouder gevonden
Wanneer wij de ideale gastouder hebben gevonden, vindt een ontmoeting plaats op het opvangadres. Is de kennismaking geslaagd? Dan kunnen alle afspraken formeel worden vastgelegd. Stelt u liever een bekende (bijvoorbeeld oma, een kennis of de buurvrouw) aan als gastouder? Dan kunt u ook bij Gastouderservice Take Care terecht om deze vorm van opvang te formaliseren.

Als gastouderbureau registreert, controleert en assisteert Gastouderservice Take Care gastouders en vraagouders. 

Alle informatie op een rijtje

alle informatie en gegevens op een rijtje

Informatie gastouderopvang. Op deze pagina vindt u alle informatie en gegevens m.b.t. gastouderopvang specifiek voor ouders.

Wat kost het en hoe kan ik inschrijven

kosten gastouderopvang

Kosten gastouderopvang. Op deze pagina kunt u lezen wat gastouderopvang kost en hoe u zich bij ons kunt inschrijven.

gastouder zoeken

Gastouder zoeken. Geschikte gastouderopvang voor uw kind(eren) begint hier! Direct na uw zoekopdracht bij Gastouderservice Take Care, gaan wij namelijk op zoek naar de meest geschikte gastouder.

nanny zoeken

Nanny zoeken. Geschikte gastouderopvang voor uw kind(eren) begint hier! Direct na uw zoekopdracht bij Gastouderservice Take Care, gaan wij namelijk op zoek naar de meest geschikte nanny (gastouder aan huis).