gastouder

Als gastouder kiest u bewust voor een verantwoordelijke taak; zorg dragen voor andermans kinderen. Van onze gastouders verwachten wij dan ook dat zij de kinderen opvangen in een veilige, liefdevolle en vertrouwde omgeving.

De minimale eisen die wij aan onze gastouders stellen zijn:

  • een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen
  • voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen van de overheid
  • ondersteuning van het Pedagogisch Beleid van Gastouderservice Take Care

Onze gastouders zijn vrij om het eigen tarief te bepalen en aan te geven hoeveel kinderen er opgevangen kunnen worden in de eigen woning of bij de ouder thuis (uiteraard binnen de gestelde wettelijke eisen). Dat geldt ook voor werktijden, de leeftijdscategorie en het aantal kinderen en beschikbare faciliteiten. Na inschrijving vindt een uitvoerige intake plaats. Bij gebleken geschiktheid kunt u een rol als gastouder voor Gastouderservice Take Care vervullen.

Gastouderservice Take Care begeleidt haar gastouders optimaal. In onze samenwerking maken we afspraken over onder meer administratie, kwaliteitsbewaking, risico-inventarisaties, scholingsaanbod, evaluatie, informatieverstrekking en verzekering.

Ook gastouder worden? Schrijf je in!

Alle informatie op een rijtje

alle informatie en gegevens op een rijtje

Informatie gastouders. Op deze pagina vindt u alle informatie en gegevens m.b.t. gastouderopvang specifiek voor gastouders.

Wat verdien ik en hoe kan ik inschrijven?

verdiensten gastouder

Verdiensten gastouder. Op deze pagina kunt u lezen wat u als gastouder kunt verdienen en hoe u zich bij ons kunt inschrijven.

Ik wil mij inschrijven als gastouder

gastouder (bij take care) worden

Gastouder worden? Lees dan verder op deze pagina.

Ik wil mij inschrijven als gastouder

gastouder aan huis (nanny)

Op deze pagina vindt u alle informatie over een gastouder aan huis.