Een gezonde start (gesloten)

 

Datum: zaterdag 26 januari 2019
Aanvang: 09:30 uur
Kosten: 25,00 euro per deelnemer
Inschrijven via: Take Care

Locatie: Gastouderservice Take Care
Adres: Hertenlaan 8
Plaats: Wageningen

 

In de nieuwsbrief van juni heb ik je verteld dat ik de cursus ‘Gezonde Start’ die vanuit de Overheid werd gegeven, heb gevolgd. Het doel van deze cursus was om de deze ‘door te geven’. Met veel plezier heb ik de cursus gevolgd en ik kan niet wachten om hier samen met jou mee aan de slag te gaan!
De cursus zal op een aantal verschillende plekken in Nederland worden aangeboden, verspreid door het jaar. Op deze manier heeft iedereen de mogelijkheid om deel te nemen aan deze cursus.

Door het volgen van deze cursus ben je je als gastouder meer bewust van gezonde en ongezonde (eet)patronen, jouw rol als gastouder en het belang van een gezonde start voor kinderen in de kinderopvang. Vanuit de Overheid wordt iedereen die werkzaam is in de kinderopvang gestimuleerd deze cursus te volgen zodat we met z’n allen kunnen zorgen voor een ‘Gezonde Kinderopvang’.

Wil je meer informatie over de cursus en de achtergrond ervan? Kijk dan hier.

De cursus bestaat uit een basismodule welke wordt afgerond met een erkend certificaat. De basismodule wordt gegeven op zaterdag 26 januari 2019 (09:30 – 17:00). Deze dag wordt uiteraard geheel verzorgd met koffie / thee/ fris en een lekkere lunch.
Daarnaast zullen er later in het jaar aanvullende modules worden gegeven welke je naar keuze kunt volgen (let op! de aanvullende modules zijn alleen te volgen wanneer je de basismodule hebt gevolgd)
Voor de basismodule vragen wij een kleine vergoeding van 25,00 euro per deelnemer.

Het eerste aanbod van de cursus zal worden gegeven op zaterdag 26 januari 2019 in Wageningen.

 

Via deze link kun je je aanmelden voor deze training.