EindejaarsActie

 

Voor iedereen die graag klant van Gastouderservice Take Care wil worden en geïnteresseerd is in een mooie aanbieding, hebben wij in de maanden november en december weer een hele nieuwe interessante en unieke actie.

Gastouderservice Take Care is namelijk in staat maatwerk te leveren en ouders (met eigen gastouder) een voorstel te doen, waarbij de eigen bijdrage voor ouders zo laag als mogelijk is. Ouders ontvangen bij deze actie van ons een passend voorstel welke aansluit op hun situatie. Het voordeel hiervan is dat ouders hierdoor nooit meer betalen dan noodzakelijk.

Hoe we dat doen..?
Wij passen namelijk onze bureaukosten in de maanden november en december aan aan de situatie. Elke situatie is anders en hierdoor uniek. Wij willen ouders graag voor het nieuwe jaar 2018 een uniek en het beste voorstel doen voor de beste prijs. Dit vraagt om maatwerk en kwaliteit. En zo kun je 2018 goed beginnen.

Hoe gaat het in zijn werk?
De offerte gastouderopvang is het uitgangspunt voor het voorstel en het contract/de contracten. Ouders hebben hiermee van te voren inzicht in wat de eigen bijdrage is/wordt voor de kinderopvang en betalen (conform het contract) nooit meer dan de eigen bijdrage. Veranderd de situatie dan veranderen wij gewoon mee!!

De offerte kunt u hier aanvragen.

 

De actiecode voor deze actie is: 
EindejaarsActie2017