Kandidaat Oudercommissie

Er is een nieuwe kandidaat voor de oudercommissie van Gastouderservice Take Care. In het onderstaande stuk stelt zij zich voor. Gastouderservice Take Care is voornemens om Alice vanaf april te benoemen als lid van de oudercommissie. Heeft u een bezwaar tegen haar benoeming dan kunt u dit via de mail kenbaar maken.

Ik ben Alice Blijleven, 27 jaar. Ik ben getrouwd met Ronald en mama van Victoria. Ik werk op de markt als verkoopmedewerkster bij Heeren van de Vis. Een baan die ik met ontzettend veel liefde en passie uit-oefen. Het contact met mensen als in collega’s en klanten is me op het lijf geschreven en ik voel me op de werkvloer dan ook als een vis in het water! Mede om die reden zet ik graag mijn beste beentje voor in de oudercommissie. In contact blijven met iedereen die zorgt draagt voor het wel en wee van ‘onze’ kindjes, en daar waar nodig is, in gesprek te gaan, verbeterpunten aan te kaarten. En zo een hoog niveau te halen en/of behouden.  

Groetjes Alice!