Tarieven Gastouderservice Take Care blijven ook voor 2021 ongewijzigd 💪

 

Benieuwd hoe wij dit voor elkaar hebben gekregen?

Het is Gastouderservice Take Care wederom gelukt om ook voor het jaar 2021 de tarieven van de maandelijkse (bruto) bureaukosten niet te verhogen. Dit is één van de speerpunten/kenmerken van Gastouderservice Take Care. Het is namelijk het 13e jaar op rij dat wij wederom deze tarieven hanteren. 

Juist in deze uitdagende tijd waarbij de regeldruk voor de gastouderbureau’s enorm is toegenomen hebben wij gekeken wat wij kunnen doen om dezelfde kwaliteit te kunnen waarborgen tegen dezelfde tarieven als voorgaande jaren. Dit betekent dat er wederom een efficiëntie slag is gemaakt en dat alle processen, na evaluatie, weer zijn geüpdatet.

Het resultaat hiervan is dat wij onze klanten, in deze lastige tijd, niet hoeven te belasten met hogere kosten. Wij zijn blij en trots dat dit wederom is gelukt en dat wij voor de huidige prijzen de kwaliteit kunnen blijven waarborgen. #takecare #takeasmile

Betrouwbare partner

Door onze jarenlange ervaring en onze trackrecord hebben wij bewezen een betrouwbare partner te zijn met een constante kwaliteit en prijs. 

De tarieven van Gastouderservice Take Care zijn (al) dusdanig scherp dat klanten, in combinatie met een marktconform gastoudertarief, optimaal gebruik maken van de vergoeding voor de kinderopvangtoeslag.

Acties

Zoals u misschien al van ons gewend bent werken wij wel regelmatig met leuke en scherpe acties waarmee wij onze klanten en gastouders nog even extra tegemoet komen. Houd onze website en social media dan ook goed in de gaten voor actuele acties! 

Kijk hier naar onze tarieven.

Klik hier om in te schrijven.